(+4) 0771784226

contact@e-zootech.com

 
Str. Topaz 26, Bragadiru, 077025, Jud. ILFOV

romana

english

greek

  • E-ZOOTECH - solutia pentru ferma ta
  • E-ZOOTECH - solutia pentru ferma ta
  • E-ZOOTECH - solutia pentru ferma ta

AXORB-F

AXORB-F

ASTERNUT PENTRU FERME DE ANIMALE: AXORB-F este din Attapulgite, un Aluminosilicat Magneziu natural.

  1. Absorbtie ridicate de apa,
  2. Reducere numarului de bacterii,
  3. Reducerea incidentelor dermice provocate de infectii bacteriene dezvoltate de starea de umezeala de pe piele.
  4. posibilitatea de a ajusta in mod automat si zilnic orele de hranire si multe altele

Aplicarea: Puneti purcelul ftat intr-o galeata care contine AXORB-F praf, Imprastiati pudra pe corpul purcelul pentru a absorbi umezeala in excess de pe piele. Se lasa un strat subtire de AXORB-F pe pielea purcelului acordad o atentie speciala absorbtiei de umiditate in zona ombilicului.AXORB-F  poate fi , de asemenea folosita ca un strat pe podea pentru a menine suprafata uscata.

Descarca

NUTRISOLVER

Nutrisolver

Nutrisolver este un software complet de hranire a animalelor. Acesta formula si echilbra ratiile pentru toate tipuri de animale , rumegatoare si nerumegatoare . Cantitate de furaje sau hrana pot fi exprimate fie in kilograme pe zi sau in procente , in substanta uscata , sau ca baza de hranit. Poate fi folosit de aprope oricine care are competente de baza despre cum sa opreze un computer, dar necesita o baza treoretica solida privind hrana animalelor.

Descarca

SOW WATCHER

Sow Watcher

Sow Watcher este un program sofisticat de management pentru cresterea porcinelor. Sunt vizate unitatile mixte de productie ( reproductie si ingrasare), dar, de asemenea , este capabil sa acopere majoritatea nevoilor din unitatile dedicate numai reproductie.

Descarca

 
 
 
 
 
 
 

Calculeaza-ti singur oferta

Completand formularul de cerere oferta iti poti estima costurile

Despre Noi

Oferim solutii pentru productia si nevoile de sanatate ale fermei dvs.. Lucram in sensul fiecarui aspect al afacerii, de la reproducere pana la procesare. Adaugam valoare liniei dvs. de activitate prin cresterea performantei si implementarea practicilor moderne la operatia de productie a produselor alimentare. Va incurajam sa sunati si sa aflati ce am putea face pentru afacerea dvs.

Contacteaza-ne


© 2017 - 2023 ZOOTECH EFFECTIVE SRL | www.webskycms.com

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.Click aici pentru detalii.