(+4) 0771784226

contact@e-zootech.com

 
Str. Topaz 26, Bragadiru, 077025, Jud. ILFOV

romana

english

greek

 • E-ZOOTECH - solutia pentru ferma ta
 • E-ZOOTECH - solutia pentru ferma ta
 • E-ZOOTECH - solutia pentru ferma ta

Instruire la fata locului pentru cresterea porcilor

La eZootech, oferim un program de instruire privind hranirea in mod corespunzator a porcilor la intarcare, acesta este un program cuprinzator care presupune sa fim prezenti la fata locului in primele 3 zile de la sosire si ofera o baza producatorului pentru a creste corespunzator porcine, inca de la inceputul intarcarii, eliminand o multime de probleme majore de gestionare a porcinelor in faza de intarcare, in tranzitia de la fatare la iesirea din maternitate sau de la intarcare la sacrificarea acestuia:

 1. Igiena si amenajare.
 2. Bugetul alimentatiei si managementul acestuia.
 3. Reglarea alimentatorului.
 4. Protocolul si managementul sanatatii.
 5. Alegerea si determinarea porcilor potriviti pentru ocuparea comuna a tarcurilor.
 6. Tratamente si indentificarea porcilor bolnavi.
 7. Evidenta si analiza datelor.
 8. Instalarea ventilatiei si gestionarea permanenta a tuturor aspectelor legate de aceasta.
 9. Eliminarea porcilor subdezvoltati si administrarea tarcurilor infectate.
 10. Manipularea corecta.
 11. Eutanasie corecta.
 12. Biosecuritate.

Managementul optim al fermelor de scroafe

Oferim un program complet de management pentru proprietarii care sunt implicati intr-un grup cu mai multi investitori. Acest serviciu este, de asemenea, ideal pentru actionarii care nu pot fi implicati intr-o activitate din cauza timpului sau distantei. Aceste servicii sunt cuprinse toate si includ urmatoarele programe, ca parte a unui contract de antrepriza cu noi.
Managementul productiei include o vizita saptamanala si o verificare amanuntita a unitatii de scroafe. Revizuim productia, sanatatea, personalul, evidenta si gestionarea unitatii. Acest serviciu include un program de monitorizare a scroafelor si logistica pentru servicii de pastrare a inregistrarilor Fermei. Introducem datele pentru toate fermele ce sunt sub managementul nostru si folosim aceste date atunci cand facem verificarile si monitorizam fiecare aspect al sistemului de productie de la furaje, gestionarea zilnica a productiei, sanatatea si obiectivele fermei. De asemenea, gestionam resursele umane/ recrutarea, monitorizarea angajatilor, manualele pentru ferma, evaluarile angajatilor si gestionarea beneficiilor si consiliere privind salarizarea. Noi credem intr-o abordare cuprinzatoare a managementului fermei de scroafe prin implicarea zilnica in gestionarea sistemelor de productie si prin detinerea un sistem de raportare in timp real catre proprietarul absent.

Furnizam un raport de gestiune lunar care acopera informatiile si progresele inregistrate in timpul vizitelor noastre, alaturi de un program de gestiune financiara a cresterii. Ne ocupam de controlul zilnic al cheltuielilor agricole si concepem bugete anuale pentru gestionarea fermelor la cel mai inalt nivel de profesionalism in domeniul contabilitatii. Colaboram cu principalele firme de contabilitate pentru pregatirea fiscala si pentru a va oferi instructiuni despre aceste taxe, ce se tot schimba, in aceasta era moderna a sistemelor de productie.

Oferim un program cuprinzator de instruire in ferme, de la Fatare pana la Final, pentru a ne asigura ca intregul personal o sa inteleaga obiectivele si abilitatile de productie necesare pentru a atinge acele obiective ca o echipa si pentru a va conduce mai bine activitatea ca o afacere.

Oferim o vizita pe luna de la un medic veterinar licentiat, cost ce este inclus in taxa noastra.

Instruirea personalului pe teren

ZOOTECH va veni la ferma dumneavoastra si va vom instrui cu privire la principiile referitoare la ferma sau va vom introduce in practicile noastre de productie in cadrul fermei dumneavoastra pentru a instrui angajatii noi sau experimentati cu privire la producerea moderna a porcilor.

Recapitulare

 1. Prezentarea fermei.
 2. Evidentele productiei.
 3. Resurse umane.
 4. Managementul finantelor.
 5. Rapoarte lunare ale productiei.
 6. Actualizari saptamanale ale evidentelor.
 7. Gestionarea fluxului de porci.
 8. Managementul oamenilor.
 9. Gestionarea bugetului.
 10. Audit anual al unitatii.
 11. sedintele Consiliului.
 12. Instructie.
 
 
 
 
 
 
 

Calculeaza-ti singur oferta

Completand formularul de cerere oferta iti poti estima costurile

Despre Noi

Oferim solutii pentru productia si nevoile de sanatate ale fermei dvs.. Lucram in sensul fiecarui aspect al afacerii, de la reproducere pana la procesare. Adaugam valoare liniei dvs. de activitate prin cresterea performantei si implementarea practicilor moderne la operatia de productie a produselor alimentare. Va incurajam sa sunati si sa aflati ce am putea face pentru afacerea dvs.

Contacteaza-ne


© 2017 - 2023 ZOOTECH EFFECTIVE SRL | www.webskycms.com

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.Click aici pentru detalii.