(+4) 0771784226

contact@e-zootech.com

 
Str. Topaz 26, Bragadiru, 077025, Jud. ILFOV

romana

english

greek

  • E-ZOOTECH - solutia pentru ferma ta
  • E-ZOOTECH - solutia pentru ferma ta
  • E-ZOOTECH - solutia pentru ferma ta

Genetica Porcinelor

E-Zootech reprezinta Choice Genetics, lider la nivel international in genetica porcinelor. Sprijinit de o platforma cu multiple rase cum este societatea de genetica a porcinelor Groupe Grimaud, a doua cea mai mare societate de multiple rase din lume. Aceasta s-a dovedit a fi un executant desavarsit. in cele mai recente teste cu valoare de referinta, noile noastre produse au demonstrat, in general, un avantaj in concurenta Valoare Totala versus cele mai bune alternative.

 

Choice Genetics este dedicata valorilor Cercetare si Dezvoltare, facand investitii in inovatii de stiinta si tehnologie, aducand pe piata produse superioare. Platforma de selectie unica include in prezent masuratori pentru eficienta hranirii individuale sau a grupurilor de familie, selectarea genomului, a tolerantei la boli si indici care maximizeaza marja. Adaugarea tehnologiei CT la platforma sa de evaluare genetica, prin scanarea masculilor si femelelor la greutatile mari din piata din America de Nord, permite societatii Choice Genetics sa determine o evolutie in valoarea comerciala totala a porcinelor la o rata mai rapida decat concurentii.

Choice Genetics opereaza pe patru continente pentru a sustine producatorii de carne de porc care cauta cea mai mare eficienta, performanta si valoare.

Groupe Grimaud: dezvolta priceperea si produsele in domeniul stiintei vietii, aplicata selectiei genetice animale si biofarmaciei.

Specializata in selectia Genetica si vanzarea sistemelor de reproducere a animalelor: pui de carne si gaini ouatoare, porci, rate, bibilici, iepuri, porumbei.

si biofarmacia care deserveste sanatatea umana si animala: vaccinuri, proteine si seruri farmaceutice, animale fara patogeni specifici, culturi bacteriene.

Vezi prezentarea

Ferma porci

CG 36

20 de ani de performanta

Mai multi purcei, cu valoare de piata, intarcati de scroafe, performante exceptionale pe durata vietii si longevitate, conditii confortabile de lucru, foarte bine adaptate bunastarii, calitate foarte buna a carcasei porcului de Piata.

Descarca

 

Vier – Duroc P26

Combina cresterea rapida, eficienta excelenta cu privire la hranire si compozitie a carcasei cu calitatea superioara a carnii.

Descarca

Vier – Maximus

Pentru productie carcase si uniformizare; potential mare de crestere cu procentaj mic de grasime

  • Potential FCR (rata de conversie a hranei) de pana la 2
  • Cel mai mare %  de ucidere dintre vierii cu potential de crestere ridicat
  • Procentaj exceptional al carnii slabe
  • Calitatea excelenta a carnii in urma stresului negativ (HH)
  • Cea mai buna alegere pentru producerea vierilor sanatosi

Descarca

Vier - P90

Concentrare pe rata de crestere

Selectat pentru crestere, carne slaba si pentru muschiul din zona de pe spate, acesta este vierul fundamental "economic", pentru a produce carnea de porc excelenta la cel mai mic pret.

Descarca

 

Calculeaza-ti singur oferta

Completand formularul de cerere oferta iti poti estima costurile

Despre Noi

Oferim solutii pentru productia si nevoile de sanatate ale fermei dvs.. Lucram in sensul fiecarui aspect al afacerii, de la reproducere pana la procesare. Adaugam valoare liniei dvs. de activitate prin cresterea performantei si implementarea practicilor moderne la operatia de productie a produselor alimentare. Va incurajam sa sunati si sa aflati ce am putea face pentru afacerea dvs.

Contacteaza-ne


© 2017 - 2023 ZOOTECH EFFECTIVE SRL | www.webskycms.com

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.Click aici pentru detalii.