(+4) 0771784226

contact@e-zootech.com

 
Str. Topaz 26, Bragadiru, 077025, Jud. ILFOV

romana

english

greek

 • E-ZOOTECH - solutia pentru ferma ta
 • E-ZOOTECH - solutia pentru ferma ta
 • E-ZOOTECH - solutia pentru ferma ta

Sisteme de hranire automate

E-zootech este reprezentant  Asserva Franta, nu doar cu o companie de productie a echipamentului, ci o afacere de familie care trece prin ceea ce treceti... in fiecare zi! Pentru a va aduce cele mai bune rezultate in alimentarea automata a animalelor.

MATERNEO 

DESCRIERE

Efectul Materneo : imbunatatirea starii corpului scroafei dvs. si cresterea cantitatii de lapte prin furnizarea de mese permanente in timpul zilei, pentru a creste aportul zilnic de hranire al scroafei dvs.

Materneo va permite sa va hraniti scroafele de mai multe ori pe zi, intr-o maniera foarte precisa si continua. Oferind scroafelor multe mese mici, Materneo mareste aportul zilnic de hranire a scroafelor. La randul sau, scroafa produce mai mult lapte pentru purceii sai, acestia crescand mai repede. Pe langa faptul ca ii ajuta pe purcei sa fie intarcati mai devreme, sistemul maximizeaza consumul de alimente si productia de lapte, mentinand in acelasi timp rezervele proprii ale scroafei (vitamine, grasimi si muschi), mentinandu-va scroafa sanatoase, de la procesul de fatare pana la intarcare.

Principala caracteristica a MATERNEO  este ca, elimina deseurile furaje.. 

INSTALARE

Pur si simplu conectati alimentatorul  in retea si este gata de functionare.

Alimentatoarele comunica cu computerul dvs: de incredere, usor de instalat, de mutat, de inlocuit sau de reparat.

Are alerte de consum si poate fi gestionat de la distanta. Materneo imbunatateste conditile de munca si economiseste timp, se potriveste fiecarui tip de constructie, usa de cusca si sistem de hranire.

 

Descarcare 

SELFIFEEDER

DESCRIERE

 

Selfifeeder este un sistem inovator de hranire, ce nu streseaza animalul, pentru gestionarea scroafelor gestante care traiesc in grupuri. Selfifeeder combina simplitatea unei custi cu acces liber cu precizia si fiabilitatea unitatii de livrare a Selfifeeder.

Utilizand aceste avantaje, Selfifeeder ofera o gestionare mai usoara a scroafelor, imbunatatirea bunastarii animalelor si costuri reduse (cu aproximativ 25% mai putin) comparativ cu alte sisteme existente (ESF, custi cu acces liber, proptea pentru umeri).

Poate la fel de important, nu este nevoie de o pregatire referitoare la scroafe, iar sistemul poate fi usor adaptat la instalatia si podelele existente.

Fiecare alimentator Selfifeeder poate gestiona pana la 20 de scroafe, oferind fiecareia cantitatea de hrana corespunzatoare nevoilor sale individuale. Prin urmare, scroafele dvs. gestante sunt mentinute sanatoase si intr-un mediu confortabil pana cand acestea sunt pregatite pentru fatare.

INSTALARE

 

Alimentatoarele Selfifeeder comunica cu computerul, usor de instalat, mutat , de inlocuit sau reparat.

 

Descarcare 

Multifeeder

 

Distribuția de Furaje licid pentru animale..... la scroafele de gestație,  și porci de finisare

 • Tavă de depozitare pentru porumb umed + apă: Proiectat de Asserva, capacitatea cazanului modular poate fi modificată pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Ea pregătește furajele prin amestecarea porumbului și a apei. Capacitate disponibilă: 300 până la 30.000 de litri.
 
 • Pompa de porumb umedă la mașina de supă: Turbinele și pompele utilizate pentru transportul porumbului și alimentelor lichide au fost întărite. Pompele vin din oțel inoxidabil.
 
 • Sursa de alimentare a colectorului de alimentare transporta alimentarea în mașina de suflare: Un burghiu de colectare este utilizat pentru a transfera hrana în mașină. Un singur punct de ieșire pentru furaje ușurează spălarea și îmbunătățirea igienei.
 
 • Mașini de pregătire și distribuire a supă: Asserva oferă o gamă largă de cuve pentru a satisface nevoile specifice ale fermei dumneavoastră: oțel inoxidabil, poliester și rotativ turnat, pentru a garanta igiena și calitatea furajelor. Acestea sunt echipate cu un mixer din oțel inoxidabil lent și cu angrenaje variabile care iau în considerare viteza cu care se umple vata.
 
 • Mașina de distribuire a supei: Pentru a gestiona problemele care decurg din distanța dintre diferitele clădiri ale unei ferme, o tavă pregătitoare poate fi conectată la o altă cuvă care este utilizată exclusiv pentru distribuirea hranei.
 
 • Despărțirea meniului: Cuva de separare a meniului este utilizată pentru a distribui diferite tipuri de alimentare utilizând aceeași conductă, fără a le amesteca. Mâinile de apă pot fi distribuite atunci când mașina nu este utilizată.
 
 • Distribuția supă la scroafa: Distribuția hranei pentru scroafele gestante este administrată folosind o supapă de precizie specială. Combinat cu un ecartament construit în jgheabul din oțel inoxidabil, acesta modulează automat porțiunile pentru fiecare animal.
 
 • Distribuția supă la scroafe de gestație: Atașamentele și bolțurile sunt realizate din oțel inoxidabil pentru a evita coroziunea.
 
 • Distribuirea supă pentru finisare: Dispozitivul este dotat cu supape tubulare, această metodă de distribuție este perfectă pentru porumb umed.
 
 • Statie de control: Toate echipamentele pot fi conectate la o retea.
 
 • Transferul de date către tablete sau smartphone-uri.
 
 • Toate mașinile noastre sunt compatibile cu procesarea datelor "Domopig"u fatare.

 

Descarcare

Filtrarea aerului: bunul sanitar al fermei dvs.

 

Sistem de presiune pozitiv

 

Rezultatul analizei necesităților și constrângerilor amelioratorului, Filtranet combină ușurința în utilizare și întreținere. Bunul sanitar al fermei dvs., Filtranet este, de asemenea, economic, cu consumul său scăzut de energie electrică. Fiabil, Filtranet este instalat pe o turbină dublă, are un pre-filtru glisant G4 și permite montarea cu ușurință a filtrelor. Utilizarea și întreținerea acestuia sunt mai ușoare, în serviciul crescătorilor, datorită accesului la distanță și controlului prin internet sau prin Wi-Fi.

Filtranet are o cutie izolată și izolată fonic, pentru a îmbunătăți condițiile de lucru ale crescătorilor și pentru a oferi un mediu mai silențios animalelor.

Convertoarele de frecvență sunt utilizate pentru a controla reglementarea și pentru a limita consumul electric: Filtranet poate asigura între 20 și 35% din economiile de energie: peste 10 ani reprezintă finanțarea unui nou grup de filtrare.

 

Avantaje

 • Reducerea costurilor sanitar-veterinare
 • O creștere mai bună a animalelor
 • Imbunatatiri performante tehnice
 • 20 până la 30% din economiile de energie
 • Acces la distanță și control (WIFI)
 • Ușor de utilizat și de întreținut
 • Soluție durabilă

 

 
 
 
 

Calculeaza-ti singur oferta

Completand formularul de cerere oferta iti poti estima costurile

Despre Noi

Oferim solutii pentru productia si nevoile de sanatate ale fermei dvs.. Lucram in sensul fiecarui aspect al afacerii, de la reproducere pana la procesare. Adaugam valoare liniei dvs. de activitate prin cresterea performantei si implementarea practicilor moderne la operatia de productie a produselor alimentare. Va incurajam sa sunati si sa aflati ce am putea face pentru afacerea dvs.

Contacteaza-ne


© 2017 - 2023 ZOOTECH EFFECTIVE SRL | www.webskycms.com

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.Click aici pentru detalii.